Obnovit stránku

AlzaEco Biologicky odbouratelné vlhčené ubrousky 56 ks

4,8 104 hodnocení
Super cena
39,-

AlzaEco Biologicky odbouratelné vlhčené ubrousky 56 ks

Biologicky odbouratelné vlhčené ubrousky ze speciálního materiálu Wetlaid, které nejen nezatěžují životní prostředí a vaši peněženku, ale jsou navíc velmi příjemné na dotyk.

Český výrobek

český výrobek

Netestováno na zvířatech

netestováno na zvířatech

Šetrný k peněžence

šetrný k peněžence

Šetrný k přírodě

šetrný k přírodě

Recyklujeme a separujeme

recyklujeme a separujeme

Dermatologicky testováno

dermatologicky testováno

 

Protože na přírodě záleží

Značka AlzaEco se zaměřuje na výrobu kvalitních ekologických produktů, které jsou maximálně šetrné k přírodě. Jedním z takových výrobků jsou AlzaEco biologicky odbouratelné vlhčené ubrousky ze speciálního materiálu Wetlaid, které nejen nezatěžují životní prostředí a vaši peněženku, ale jsou navíc velmi příjemné na dotyk. Jemně čistí, nejsou testované na zvířatech a můžete je po použití splachovat do WC (maximálně 3 kusy najednou). Samozřejmostí je také jejich recyklovatelný obal, který vyhodíte po spotřebování obsahu do žlutého kontejneru na plasty.

56

kusů

 
AlzaEco

Po dlouhých měsících testování a hledání máme konečně pocit, že jsme našli to nejlepší pro nás i pro naše zákazníky. Seznamte se se značkou AlzaEco, značkou kvalitních produktů myslící na budoucnost naši i našich dětí.

 AlzaEco Biologicky odbouratelné vlhčené ubrousky 56 ks

Věříme, že společně s vámi dokážeme podpořit trvale udržitelný rozvoj a hlavně umožníme příštím generacím žít s přírodou ve vzájemné harmonii a rovnováze.

Dlouhodobá snaha Alzy jít ruku v ruce s životním prostředí vyústila v projekt, na jehož výsledky jsme právem hrdí a dovolujeme si jej představit svým zákazníkům. Trvalá udržitelnost s důrazem na ekologii byla hlavní myšlenka, která stála na počátku celého programu. Naším cílem bylo vytvořit kvalitní ekologický produkt s vysokým podílem přírodních látek, který bude svým složením maximálně šetrný k přírodě. A abychom naši původní myšlenku dovedli k dokonalosti, rozhodli jsme se tyto produkty nabízet v moderních ekologických obalech, Bag-in-Boxech. Ty z hlediska snadné recyklovatelnosti a minimálního zatížení životního prostředí vyhovují naší představě skloubit jak vlastní ekologický produkt, tak jeho obal.

 

Složení

Voda, fenoxyethanol, sorbitan karpylát, parfém, polysorbát-20, glycerin, kaprilová kyselina, triglycerid kaprinové, ethylhexylpalmitát, glyceryl, stearet, paraffinum liquidum, ceteareth-20, disodná sůl EDTA, cetearylalkohol, ceteareth-12, polyaetylitateium, polyaetylitateium, cetylaternit-12 kyselina citronová

Parametry a specifikace

XXL balení

XXL balení NE

Určení

Určení Univerzální

Typ

Typ čističe Ubrousek

Obsah chloru

Obsah chloru Bez chloru

Funkce

Funkce Na čištění

Vlastnosti

Vlastnosti Univerzální
Obsah chloru Bez chloru

Typ produktu

Typ produktu Čistící ubrousky

Určení

Určení Univerzální použití

Určení

Určení Univerzální dezinfekce na povrchy
Kód:  MYD446
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  8594018046669
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01