Obnovit stránku

Prací prášky

Sypký prací prášek je osvědčenou klasikou mezi pracími prostředky. Prací prášky je nejvhodnější používat na bílé a světlé prádlo, ty s označením Color však můžete bez obav použít i na prádlo barevné. Většina z nich obsahuje bělidla, díky nimž zvládnou při běžném praní odstranit i velmi odolné skvrny. U tmavého prádla by však tato bělidla mohla způsobit nežádoucí blednutí barev. Jaké jsou jejich další klady a zápory?

Pokračovat
Upřesnit parametry
160 položek

Prací prášky

Široký výběr pracích prostředků dnes zahrnuje také stálici – klasické prací prášky, které všichni známe odnepaměti. Výrobci vylepšují složení pracích prášků, přidávají svěží vůně a nabízejí své prací prášky pro různé druhy prádla. Lze si vybrat ze širokého výběru velikostních balení pracích prášků, například prací prášek na 40 praní (2,8 kg), prášek na 80 dávek (6 kg) nebo třeba prací prášek 7,5 kg.

Pokračovat

Již neprodáváme

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03