Obnovit stránku

CLINIQUE Superbalanced Makeup CN 90 Sand

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

CLINIQUE Superbalanced Makeup CN 90 Sand

Při líčení sázíte na přirozenost? A hledáte make-up, který na vaší pleti nevytvoří neprodyšnou masku, která zvýrazní každý pór a zamaže vám límeček u kabátku? Tak doplňte svou kosmetickou sbírku o make-up CLINIQUE Superbalanced, který nadchne i velmi náročné ženy. Hedvábně lehká textura přilne k pleti jako druhá kůže a jemně překryje nedokonalosti. Pokud si přejete vyšší krytí, tak můžete make-up snadno navrstvit. Je vhodný jak pro suchou pleť, tak i mastnou. Mastné pleti pomůže redukcí přebytečného mazu, suchou naopak hydratuje a rozzařuje. Make-up CLINIQUE je navíc voděodolný a pleť chrání před UV zářením. Řada Superbalanced nabízí velké množství odstínů, vybere si tak vskutku každý. 

Klíčové vlastnosti make-upu CLINIQUE Superbalanced Makeup CN 90 Sand 

  • Lehoučký make-up pro všechny typy pleti 
  • Dokáže sjednotit tón pokožky a krýt její nedokonalosti 
  • CLINIQUE Superbalanced redukuje tvorbu mazu 
  • Hydratuje a vyživuje pokožku a chrání ji před sluncem s SPF 15 
  • CLINIQUE je odolný proti vodě a nepříznivým vlivům a neobsahuje oleje 
  • Make-up CLINIQUE Superbalanced jemně pleť rozjasní a dodá zdravý vzhled 

Krytí: 
Středně-silné

Použití: 
Aplikujte po použití vašeho 3krokového režimu péče o pleť. Začněte malým množstvím ve středu obličeje. Dobře rozetřete a podle potřeby vytvořte krytí. Odličte pomocí svého oblíbeného odličovače. 

Složení

Makeup CLINIQUE Superbalanced:
Cyclopentasiloxane, WaterAquaEau, Butylene Glycol, Cyclohexasiloxane, Polymethyl Methacrylate, Dimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Peg/Ppg-18/18 Dimethicone, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Tocopheryl Acetate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Coconut Acid, Isostearyl Neopentanoate, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Lecithin, Peg-10 Dimethicone, Laureth-7, Polyglyceryl-4 Isostearate, Lauryl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, C9-15 Fluoroalcohol Phosphate, Silica, Sodium Chloride, Polyethylene, Alumina, Disodium Edta, Phenoxyethanol, [+/- Mica, Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891)]

Parametry a specifikace

Balení

Typ balení Pumpička
Objem 30 ml

Typ

Typ Make-up

Specifikace

Specifikace Dekorativní, Profesionální
Typ pleti Atopická a ekzematická, Mastná, Smíšená, Suchá
Výdrž 24 hodin

Vlastnosti

Vlastnosti Dlouhotrvající, Voděodolný, Bez parfemací
Účinek Sjednocení pleti, Hydratační, Regulace tvorby mazu

Konzistence

Konzistence Tekutá

Krytí

Krytí Krycí

Odstín

Odstín Medium
Kód:  DEKO5552
Prod. číslo:  192333074640
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11