Obnovit stránku

DERMACOL 24H Control Make-Up No.03 30 ml

5 11 hodnocení
Garance nejlepší ceny
359,-

DERMACOL 24H Control Make-Up No.03 30 ml

DERMACOL 24 h Control je tekutý make-up, který si zamilujete hned po prvním použití. Nabízí unikátní složení obohacené koenzymem Q10, díky čemuž kromě skvělého vzhledu přináší také ochranu vaší pleti po celých 24 hodin. Zvyšuje elasticitu pleti i její pevnost a bez problémů odolá kontaktu s oblečením nebo mobilním telefonem. Dlouhotrvající přirozený vzhled napomáhá potlačovat známky únavy. DERMACOL 24 h CONTROL nijak neucpává póry a zůstává prodyšný. Elegantní balení s pumpičkou usnadňuje aplikaci, ať již jste kdekoliv.

Jak make-up DERMACOL použít?

  • Naneste podkladovou bázi
  • Prsty či houbičkou rozetřete make-up na pleť
  • Zafixujte fixačním pudrem
  • Dokreslete líčka tvářenou

Co můžete očekávat? 

Po nanesení se můžete těšit na vyhlazenou pleť pěstěného vzhledu s ochranou proti vnějším vlivům. Make-up nezanechává stopy na oblečení nebo například na mobilním telefonu po hovoru.

Složení make-upu

CYCLOPENTASILOXANE, MICA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONE, PEG-10 DIMETHICONE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, PERSEA GRATISSIMA OIL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ISODODECANE, ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER, SILICA, TOCOPHEROL, TALC, PARFUM, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, COUMARIN ± CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

Parametry a specifikace

Typ

Typ Make-up

Specifikace

Specifikace Dekorativní, Dermo
Typ pleti Normální, Všechny typy
Výdrž 24 hodin

Vlastnosti

Vlastnosti Dlouhotrvající, Vyhlazující, Hypoalergenní, Neucpává póry
Účinek Sjednocení pleti

Dermokosmetika

Dermokosmetika s dermatologickým účinkem

Balení

Typ balení Pumpička
Objem 30 ml

Konzistence

Konzistence Tekutá

Krytí

Krytí Extrémně krycí

Odstín

Odstín Light
Kód:  KSDE0223-c
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  85933613
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11