Obnovit stránku

DERMACOL Aroma Ritual Fresh Watermelon Refreshing Body Scrub 200 g

4,9 26 hodnocení
Garance nejlepší ceny
149,-

DERMACOL Aroma Ritual Fresh Watermelon Refreshing Body Scrub 200 g

Osvěžující tělový peeling Dermacol Aroma Ritual Body Scrub Fresh Watermelon určený pro ženy od světové značky Dermacol s vůní vodního melounu jemně pokožku ošetřuje a zbavuje ji odumřelé kůže prostřednictvím krystalků cukru, vaši pokožku čistí, účinně hydratuje a regeneruje. Vaše pokožka bude dokonale rozjasněná, zjemněná a hydratována. Tento kvalitní peeling dodá vaši pokožce pružnost a vláčnost a je vhodný pro všechny typy pokožky. Sladká vůně vodního melounu vaši pokožku nádherně provoní, navodí pocit svěžesti a spokojenosti. Dopřejte si odpočinek a uvolnění po namáhavém dni a hýčkejte vaši pokožku s tímto blahodárným svěžím peelingem.
Aktivní látky:
Obsažený extrakt z melounu hydratuje pokožku a podporuje její regeneraci. Příjemná vůně vodního melounu osvěžuje a povzbuzuje mysl. Krystalky cukru zbaví vaši pokožku odumřelých kožních buněk a nečistoty a pokožku krásně vyhladí. 
Účinky:
Výsledkem aplikace peelingu je hedvábně jemná a hebká pokožka, nádherně hydratovaná a zregenerovaná, která září svěžím a zdravým mladistvým vzhledem.

Použití:
Aplikujte peeling na vlhkou pokožku 1x týdně, krouživými pohyby lehce vmasírujte a poté pokožku důkladně omyjte vodou.
Typ pokožky:
Výrobek je vhodný pro všechny typy pokožky.
Obsah: 
200 g

Parametry a specifikace

Specifikace

Specifikace Dermo

Typ produktu

Typ produktu Tělový

Určení

Určení Dámské

Vlastnosti

Účinek Hydratační, Regenerační
Specifikace Dermo

Typ pleti

Typ pleti Všechny typy

Složení

Specifické složení S přírodními oleji, S vitamíny

Hmotnost

Hmotnost 200 g (0,2 kg)
Kód:  TM077
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  8595003108782
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07