Obnovit stránku

Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

LISTERINE Coolmint 3 × 500 ml

4,8 291 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

LISTERINE Coolmint 3 × 500 ml

Ústní voda Listerine Coolmint je doplňkem k čištění zubů, který důkladně čistí ústní dutinu, přispívá k prevenci proti zubnímu kazu, ničí baktérie, omezuje zubní povlak, ochrání vaše dásně před zánětem a udržuje stálý pocit svěžího dechu. Vyzkoušejte novou antiseptickou ústní vodu s přídavkem svěží máty pro trvalé odstranění nepříjemného zápachu z úst. Chraňte své dásně před vznikem paradentózy pravidelným užíváním ústní vody. Pečujte o vaše zuby alespoň ráno a večer ve třech základních krocích: vyčistěte zuby kartáčkem, použijte zubní nit či mezizubní kartáček pro vyčištění mezizubních prostor a nakonec použijte ústní vodu Listerine.

Klíčové vlastnosti ústní vody LISTERINE Coolmint

  • Antiseptická ústní voda s přídavkem svěží máty
  • Přispívá k prevenci proti zubnímu kazu, ničí baktérie, omezuje zubní povlak
  • Ochrání vaše dásně před zánětem a udržuje stálý pocit svěžího dechu
  • LISTERINE Coolmint odstraňuje bakterie v mezizubním prostoru, kam se kartáčkem nedostanete

Návod k použití:
Nejvíce působí především při pravidelném použití ráno a večer po vyčištění zubů. Odměřte 20 ml (4 čajové lžičky po 5 ml) do skleničky, proplachujte prostor kolem zubů a dásní po dobu 30 vteřin. Nakonec vodu vyplivněte.

Složení:
Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic acid, Sodium saccharin, Eucalyptol, Aroma, Methyl salicylate, Thymol, Menthol, Sodium benzoate, CI 42053.

Důležité upozornění:
Přípravek není vhodný pro děti do 12 let. Přípravek nepoužívejte, pokud je obal poškozen. Přípravek neřeďte, nepolykejte a nepoužívejte přímo z lahve. Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí.

Parametry a specifikace

Objem

Objem 1 500 ml

XXL balení

XXL balení ANO

Vlastnosti

Vlastnosti Bez fluoridu, Proti zubnímu kazu, Proti zánětu dásní
Kód:  ZUB048s
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12