Obnovit stránku

Magne B6® Control Stress sticks 30 ks

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Při koupi 1 balení 233 Kč/balení
Při koupi 2 balení 223 Kč/balení
Při koupi 3 a více balení 213 Kč/balení

Magne B6® Control Stress sticks 30 ks

Magne B6 Control Stress STICK obsahuje extrakt z Rhodiola rosea (rozchodnice růžové), hořčík, vitamín B6 a kyselinu listovou. Rhodiola rosea (rozchodnice růžová) je adaptogen, který pomáhá zvýšit odolnost při psychické záteži, pomáhá organismu přizpůsobit se emocionálnímu stresu, přispívá k optimální duševní a kognitivní aktivitě, k normálnímu stavu mysli a příznivě působí proti únavě. Hořčík, vitamín B6 a kyselina listová přispívají ke snížení únavy a vyčerpání a k normální psychické činnosti. Doplněk stravy se sladidly. 1 sáček Magne B6 Control Stress sticks obsahuje:
- Hořčík 300 mg (80% RHP*)
- Suchý extrakt z kořene Rhodiola rosea (rozchodnice růžová) 50 mg
- Vitamín B6 2 mg (143% RHP*)
- Kyselina listová (foláty) 200 µg (100% RHP*)
* Referenční hodnota příjmu pro dospělé

Dávkování

Přípravek je vhodný pro dospělé. 
Doporučená denní dávka pro dospělé je 1 sáček denně. Není třeba zapíjet vodou. Užívání je doporučeno po dobu 1 měsíce, dále lze zopakovat dle potřeby.
Nepřekracujte doporučenou denní dávku. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Upozornění

Není určeno dětem a dospívajícím. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Pestrá nebo různorodá a vyvážená strava a zdravý životní styl jsou významné. 

Kód:  SNFMAGDS464
Prod. číslo:  3930592

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06