Obnovit stránku

Archiv - Papírové kapesníky a ubrousky

Jednorázové papírové kapesníky a ubrousky skvěle poslouží ke každodenní osobní hygieně nebo nenáročnému úklidu domácnosti, a přestože jsou si velmi podobné, jejich vlastnosti a účel použití mohou být odlišné. Čtěte dále a dozvíte se, jaké faktory je třeba zvážit, když vybíráte papírové kapesníčky a ubrousky.

Upřesnit parametry
488 položek

Archiv - Papírové kapesníky a ubrousky

Kapesníky jsou základní hygienická potřeba každého z nás. Bez papírových kapesníků se neobejdeme a při nachlazení nebo rýmě jsou papírové kapesníky našimi nejlepšími kamarády. Známe to všichni, nastane zimní období, chřipková sezóna a my ulehneme s chřipkou do postele. V tu chvíli kromě léků nejvíce oceníme box na papírové kapesníčky, které se lehce vytahují. Takto máme papírové kapesníky v případě potřeby vždy po ruce.

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01