Obnovit stránku

Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Pikatec na ochranu keramických povrchů a dlažeb

2,0 1 hodnocení
Zobrazit alternativy

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Pikatec na ochranu keramických povrchů a dlažeb

Sada nano kosmetiky Pikatec slouží k ochraně keramických povrchů a dlažeb. S pomocí této sady budete moci udržovat obklady, dlaždice, vany, umyvadla, ale také například keramické sošky nebo části nábytku. Sada Pikatec je složena z odmašťovacího přípravku Nano Degreaser & Polisher o objemu 50 ml a prostředku Nano Protect Ceramic & Sanitary o objemu 30 ml. Tyto prostředky vytváří na povrchu materiálu neviditelný a vysoce odolný film, který chrání ošetřené plochy až po dobu 2 let. Díky tomu je výrazně sníženo riziko výskytu vodního kamene a plísní. V sadě naleznete rovněž hadřík z mikrovlákna, který slouží k aplikaci politury. Doporučená plocha pro ošetření touto sadou je 6 m2. Pro zvýšení účinnosti lze tyto přípravky kombinovat s dalšími výrobky Pikatec, díky čemuž docílíte ještě lepšího výsledku. 

Klíčové vlastnosti sady na ochranu keramických povrchů a dlažeb Pikatec

  • Sada je složena z odmašťovacího přípravku a ochranného prostředku
  • Jednoduchá aplikace nano kosmetiky Pikatec
  • Dokonalá ochrana keramických dlažeb, van, umyvadel i částí nábytku
  • Nano Degreaser & Polisher o objemu 50 ml pro odmaštění a rozleštění
  • Nano Protect Ceramic & Sanitary o objemu 30 ml pro ochranu ošetřovaného povrchu
  • Vytváří na ošetřeném povrchu tenký ochranný film 
  • Snižuje riziko vzniku plísní
  • Dlouhotrvající účinek nano kosmetiky Pikatec
  • Praktické balení vystačí na plochu 6 m2 

Nano Degreaser & Polisher (50ml)

Tento přípravek dokonale odstraňuje mastnoty, díky nanočásticím, které pronikají do pórů povrchu a eliminují tak mastnoty v jeho struktuře. Jedná se o odmašťovač a rozlešťovač, který slouží k finálnímu odmaštění povrchu před aplikací prostředku Nano Protect Ceramic & Sanitary.

Nano Protect Ceramic & Sanitary (30ml)

Keramické povrchy jsou velmi pórovité, a proto se na nich snadno usazují nejrůznější nečistoty. Pikatec Nano Protect Ceramic & Sanitary vyhlazuje povrch materiálu a vytváří neviditelnou vrstvu, která snižuje množství usazených nečistot, takže je údržba ošetřeného povrchu velmi snadná. Po ošetření navíc plochy odpuzují vodu, a díky antibakteriálním účinkům zamezují vzniku plísní.

Jednoduchá aplikace

Nanesení přípravku se provádí prostřednictvím 4 jednoduchých kroků. Povrch je nejdříve nutné důkladně vyčistit a odmastit. Následně naneste ochranou polituru Pikatec, nechte 30 minut působit, a potom rozleštěte pomocí hadříku. Vždy si přečtěte aktuální návod. Povrchy ošetřené nano kosmetikou Pikatec jsou hladší a odolnější vůči poškození. K údržbě povrchů postačí pouze suchá či navlhčená utěrka z mikrovláken. S ní veškeré nečistoty snadno setřete, takže budou ošetřené povrchy vypadat stále jako nové a k úklidu nebudete potřebovat žádnou další chemii.

Parametry a specifikace

XXL balení

XXL balení NE

Určení

Určení Do kuchyně, Do koupelny, Na podlahu

Typ

Typ čističe Sprej

Objem

Objem 0,08 l (80 ml)
Kód:  AUPR257817
Prod. číslo:  8594178091417
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16