Obnovit stránku

Vitamin E 400 I.U. 60 kapslí

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Při koupi 1 balení 141 Kč/balení
Při koupi 2 balení 135 Kč/balení
Při koupi 3 a více balení 131 Kč/balení

Vitamin E 400 I.U. 60 kapslí

Přípravek obsahuje měkké želatinové kapsle s obsahem vitamínu E. Vitamín E přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem. Pod pojmem oxidační stres rozumíme porušení rovnováhy mezi vznikem volných radikálů a jejich odstraněním pomocí přirozených lapačů – buňkových antioxidantů. Volné radikály se dostávají do těla z vnějšího prostředí prachem, smogovými částicemi, cigaretovým dýmem, smaženými jídly nebo se vytvářejí i v organismu během zánětlivých onemocnění jako vedlejší produkty. V našem organismu poškozují bílkoviny, lipidy, oslabují buňky.

Složení

Účinná látka, obsah v jedné kapsli: Tokoferol acetát 400,00 mg (400 I.U.) DL-alfa-tokoferylacetát, nosiče: olivový olej, čištěná voda; želírující látka: želatina; zvlhčovadlo: glycerol; barvivo: karmín.

Dávkování

1 kapsle denně (zapít pitnou vodou). Balení 60 kapslí.

Kód:  GENVIT336
Prod. číslo:  8588003769336

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08