Obnovit stránku

365 dní s Anselmem Grünem: Duchovní lékárna pouštních otců

Kniha, Česky
Příslušenství ke zboží

365 dní s Anselmem Grünem: Duchovní lékárna pouštních otců

„Nejcennější na setkání s otci pouště, z kterých čerpá své zkušenosti i Anselm Grün, je to, že nás vedou do hlubin naší vlastní duše.“
Prokop Siostrzonek, kněz, benediktinský mnich, arciopat Břevnovského kláštera

Anselm Grün napsal 365 meditací pro naše duchovní zápasy během roku. Čerpá v nich z moudrosti pouštních otců, z Bible i ze svých bohatých zkušeností. Hledá v nich odpověď na otázku: Jak zacházet s našimi myšlenkami, emocemi a vášněmi, pokud se nás snaží ovládnout a připravit o vnitřní svobodu? Jedním z receptů na takové myšlenky je podle otců pouště připomenout si vhodný výrok z Písma. Když si dáme před oči alternativu k tomu, co je negativní, vyhneme se iluzím, kterých je náš život plný. V Písmu k nám přece mluví sám Bůh.

Parametry a specifikace

Základní

Autor Anselm Grün
Počet stran 420 stran
Rok vydání 2019
Typ Kniha
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Druh Kniha

Jazyk

Jazyk Česky
Kód:  FKP0306877
Prod. číslo:  978-80-7566-112-8
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16