Bezlepkové sladké i slané pečení nemusí být žádná věda. O tom vás přesvědčí Denisa Albertová alias Glutenfree Denisa. V teoretickém úvodu se seznámíte se základními informacemi o bezlepkovém pečení i vaření. A poté se můžete směle pustit třeba do bábovky, tvarohového koláče či kynutých koláčků. Nebo dáte přednost bezlepkovým bagelům či pizze? Jednoduché a srozumitelně popsané recepty jsou doplněné o krásné fotografie, které vás ihned nalákají k pečení. Tak už víte, do čeho se pustíte jako první?
My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies a další údaje k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a dalších údajů vč. jejich předání pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.