Celiakie je autoimunitní onemocnění, při kterém dochází k nepřiměřené reakci na lepek obsažený v některých obilninách a v potravinách z těchto obilnin vyrobených. Úvod z pera doc. Kohouta přináší základní seznámení s nemocí a upozorňuje na potraviny, kterých by se pacient měl vyvarovat. Hlavní část knihy tvoří dietní kuchařka od nutriční terapeutky Moniky Vernerové, která se zaměřuje na bezlepkovou dietu a přináší kolem 150 receptů na pečivo, polévky, knedlíky, masové pokrmy, sladká jídla a pomazánky.
My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies a další údaje k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a dalších údajů vč. jejich předání pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.