Obnovit stránku

Co se stane na Twitteru...

E-kniha, Česky
4,5 2 hodnocení
249,-

Co se stane na Twitteru...

Tweetování s nepřítelem by neměla být taková zábava... 

Pepper je plavkyně a chronická snaživka. Její rodina se sice rozpadá, zato jejich řetězec s rychlým občerstvením vzkvétá – hlavně díky Peppeřinu sarkasmu na Twitteru. Jack je třídní šašek a osina v Peppeřině zadku. K pomáhání v rodinném bistru má sice hořkosladký vztah, ale urážky na Twitteru si líbit nenechá. Láska a sýr světí prostředky – dokud se jejich roztržka nezmění ve virální válku. A jak dlouho ti dva dovedou ignorovat vzájemné city?

Napsali o knize Co se stane na Twitteru...

Tak tomuhle příběhu nemám co vytknout! Prostě wow! Od první stránky jsem se začetla a nemohla jsem se od čtení odtrhnout. Fakt jsem si připadala jako závislák Tahle kniha vážně nemá chybu a já se do ní asi zamilovala. Tohle byla jedna z nejlepších koupí tohohle roku. No a nejvíc úžasné bylo nejspíš to, že kapitoly jsou z obou pohledů! Díky čemuž jsem si k oběma postavám vytvořila ještě silnější vztah. Ten děj byl opravdu krásně promyšlený.

hodnocení z databazeknih.cz

Tohle je tak roztomilá knížka! Oba hlavní hrdinové jsou moc sympatičtí, na konci se mi s nimi vůbec nechtělo loučit. Zároveň prožívali i horší chvíle, ale líbilo se mi, že autorka vymyslela nečekanou zápletku, která není ohraná.
Za mě super oddechovka…

hodnocení z databazeknih.cz

Na to, že se jedná o autorčinu prvotinu si myslím, že je vážně hodně dobrá a povedená. Četlo se to hrozně dobře a rychle, bylo hrozně fajn střídání pohledů obou hlavních hrdinů, ačkoliv to nebylo pravidlem. Příběh mě k sobě dokázal velmi dobře a silně připoutat a upřímně jsem jen tak knihu z ruky pouštět nechtěla. Je to ohromně oddechové, milé, romantické, vtipné, dojemné i sladké. Nebyl to jen příběh, kde je vše zalité sluncem, a o to víc je to reálnější a lepší. Neskutečně mě to bavilo.

hodnocení z databazeknih.cz

Parametry a specifikace

Formát a typ ochrany

Dostupný formát epub, mobi, pdf2
Druh ochrany social

Základní

Autor Emma Lordová
Počet stran 368 stran
Rok vydání 2021
Nakladatel Cooboo
Jazyk Česky
Kód:  EK38580
Prod. číslo:  978-80-766-1242-6
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09