Obnovit stránku

Cukrářská technologie

Kniha, česky
-20%
395 Kč
317 Kč
288 Kč bez DPH

Cukrářská technologie

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.

Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor.

Parametry a specifikace

Základní

Autor Alena Půlpánová
Počet stran 0 stran
Rok vydání 2013
Typ Kniha
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Druh Kniha

Jazyk

Jazyk česky

Nejčastěji dohromady zakoupené zboží a příslušenství

Stroje a zařízení: Pro UO Cukrář, Pekař - Kniha
Stroje a zařízení: Pro UO Cukrář, Pekař
266,-
Přidat
Přidáno do košíku
Kód:  FKP133961
Prod. číslo:  978-80-904093-1-6
P-DC1-WEB28