Obnovit stránku

Deadpool Drákulova výzva

Kniha, Česky
Cenová bomba
329,- Ušetříte 66,-

Deadpool Drákulova výzva

První Deadpoolův komiks u nás – a hned jeho nejlepší a největší mise!

Je to stmívání svobodného života Wadea Wilsona. Ale v tomhle upírském příběhu se třpytí jenom dialogy.
Drákula si vybral nevěstu: sukubí královnu nemrtvých. Jeho sňatek s ní má ukončit eóny konfliktů a přivést svět monster pod jeho nadvládu. Má to ale jeden háček: k nalezení své nevěsty si najal Deadpoola. A náš starý neposeda Wade se pustí do vykopávání Drákulovy dlouho zakopané vyvolené jako psychotická verze Indiany Jonese. Tentokrát jde o všechno i jen o něco a občas i o úplné prdlajs. Jak se Deadpoolovi pod nohy pletou teleportující se zabijáci, řecké legendy a lovec upírů Blade, začíná být jasné, že ne každý je nesvatému manželskému svazku nakloněn. A když se pak Deadpool s nastávající nevěstou setká, rozklepou se kolena i jemu. A co teprve, až narazí na Nočního vlkodlaka a nejdoslovněji pojatou Fatální čtyřku všech dob. Když se pak rozpoutá obludná bitva monster, na stole zůstane ležet jediná otázka - jak daleko Wade zajde, aby svůj úkol splnil?

Napsali o knize Deadpool: Drákulova výzva

Myslím, že není nutné se více rozepisovat. Zkrátka skvělé. Kresba boží, příběh originální a zábavný a dokonalý Deadpool.

hodnocení na databazeknih.cz

Je to velmi příjemná přímočará jízda, která šlape jako švýcarské hodinky. Deadpool je zde přesně takový, jak ho mám nejradši, a to ukecaný, šílený, nekompromisní a zábavný. 

hodnocení na databazeknih.cz

Parametry a specifikace

Druh hračky

Druh hračky Knihy

Základní

Autor Brian Posehn; Gerry Dugan; Reilly Brown; Scott Koblish
Počet stran 200 stran
Rok vydání 2017
Typ Kniha
Edice Marvel komiksy
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Druh Kniha

Jazyk

Jazyk Česky
Kód:  FKP200267
Prod. číslo:  978-80-7449-360-7
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07