Obnovit stránku

A Cup Of Style - Deset let se ségrou

Kniha, Česky
224,-

A Cup Of Style - Deset let se ségrou

Sestry a nejlepší kámošky Lucie a Nicole vypráví o desetileté historii jejich blogu Cup of Style

Lucie a Nicole odjakživa dělají všechno spolu. Jsou to ségry a nejlepší kámošky. Jejich blog A Cup of Style nedávno oslavil deset let a k té příležitosti se nám o něm rozhodly vyprávět. Jak je vlastně napadlo blog založit? Jaké byly začátky? Co se po cestě pokazilo a co naopak vyšlo?
Příběhy v knize A Cup Of Style - Deset let se ségrou jsou vyprávěné s upřímností, lehkostí a humorem. Čtenáře příběhy sester Ehrenbergerových rozesmějí a dodají jim odvahu jít za vlastními sny.
Blogerky Nicole a Lucka připomínají, že není nad to přijmout pořádnou výzvu a nebát se se do všeho pustit po hlavě. Knihu doprovázejí ilustrace výtvarnice Barbory Svrčinové.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Nicole a Lucka Ehrenbergerovy

Dvě sestry, které už odmalička dělají všechno společně. V roce 2009 se rozhodly zkusit psát blog o osobním stylu v oblékání. Lucka založila A Cup of Style a Nicole vlastní blog s názvem Let it inspire you.
V létě roku 2014 se k jejich článkům přidaly i videa a založily si YouTube kanál. K módním tématům se přidalo i cestování, osobní život a zážitky, a celkově se více vyprofilovaly do A Cup of Style, jak ho znáte nyní. Jejich hlavním cílem je předávat sledovatelům pozitivní energii, inspirovat je k tomu, aby si šli za svými sny.

Parametry a specifikace

Základní

Autor Nicole Ehrenbergerová; Lucie Ehrenbergerová
Počet stran 250 stran
Rok vydání 2020
Typ Kniha
Nakladatel #booklab
Vazba Pevná s přebalem lesklá

Jazyk

Jazyk Česky
Kód:  FKP0326772

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19