Obnovit stránku

Domácí zpracování zvěřiny: Výbava, bourání masa, recepty

Kniha, česky
-22%
249 Kč
194 Kč
176 Kč bez DPH

Domácí zpracování zvěřiny: Výbava, bourání masa, recepty

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa.

Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.

Parametry a specifikace

Základní

Autor Carsten Bothe
Počet stran 88 stran
Rok vydání 2021
Typ Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Druh Kniha

Jazyk

Jazyk česky
Kód:  FKP0356419
Prod. číslo:  978-80-7541-239-3
P-DC1-WEB08