Obnovit stránku

Indigový svět: Transformace kreativních myšlenek do reality podle kvantové fyziky

Kniha, Česky
Super cena
195,- Ušetříte 16,74

Indigový svět: Transformace kreativních myšlenek do reality podle kvantové fyziky

Protože první vydání knihy Indigový svět mělo u čtenářů velký úspěch a celý náklad byl již vyprodán, přicházíme s druhým vydáním tohoto bestselleru.

Vytvořte si svou vlastní budoucnost, kde se vaše sny uskuteční
Toto aktualizované vydání se stejně jako předchozí zaměřuje především na to, jak si můžete vytvořit svou vlastní budoucnost – svůj svět, kde se vaše sny a touhy začnou naplňovat a uskutečňovat. K tomu je třeba znát zákony Vesmíru, což autor vysvětluje na překvapivých zjištěních z kvantové fyziky.

Vaše štěstí je nevyhnutelné
Abyste přeměnili své myšlení na pozitivní, konstruktivní a tvořivé, můžete mimo jiné použít také tajemné a účinné techniky programování podvědomí, díky nimž lze hluboko do podvědomí vložit úspěch, bohatství, lásku, zdraví… Vaše štěstí je pak nevyhnutelné. Přesvědčte se sami....

Parametry a specifikace

Základní

Autor Simon Loyd
Počet stran 216 stran
Typ Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Druh Kniha

Jazyk

Jazyk Česky
Kód:  FKP0326566
Prod. číslo:  978-80-7554-265-6
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02