Obnovit stránku

Jak nakupovat a zpracovávat maso: rozšířené vydání

Kniha, česky
-14%
349 Kč
301 Kč
274 Kč bez DPH

Jak nakupovat a zpracovávat maso: rozšířené vydání

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.

Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!

Parametry a specifikace

Základní

Počet stran 180 stran
Rok vydání 2015
Typ Kniha
Vazba Pevná bez přebalu matná
Druh Kniha

Jazyk

Jazyk česky
Kód:  FKP186585
Prod. číslo:  978-80-87575-39-0
P-DC1-WEB08