Obnovit stránku

Naše pobočky jsou otevřeny od pondělí do soboty jen pro výdej zboží. Při jejich návštěvě dbejte pokynů obsluhy.

Vyzkoušejte bezpečné doručení zboží do jednoho z našich 399 AlzaBoxů.

Služby reklamace a vrácení zboží fungují beze změny, od pondělí do soboty.

Milí zákazníci, velice nás těší váš velký zájem o nákupy ❤️. Prosíme vás o trpělivost při doručení objednávek, děláme vše pro to, abychom je doručili co nejdříve. Děkujeme, tým Alza.cz 👍🏻.

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 1. díl: A–G

E-kniha, česky
69 Kč
63 Kč bez DPH

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 1. díl: A–G

Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejširší veřejnost, tak i pro milovníky gastronomické historie dávné i nedávné. Příznivci zajímavých a méně známých receptů se zde dozví, jaká jídla se připravovala dříve a jak se onen pokrm připravuje v moderní úpravě dnes.

Kniha je doplněna o slovníček historických kulinářských výrazů.

Jaroslav Vašák je od roku 1986 Mistr kuchař, tento titul mu udělilo Ministerstvo obchodu ČR. Publikuje víc jak 25 let a vyšlo mu už více než 100 kuchařských knih a kalendářů. Jeho knihy jsou však hodnotné i literárně a překypují zajímavostmi a osobitými nápady, jež se zdají naprosto nevyčerpatelné.

Parametry a specifikace

Základní

Autor Jaroslav Vašák
Jazyk česky
Počet stran 260 stran
Rok vydání 2015
Série Jak se vařívalo dříve a jak dnes
Nakladatel Viking
Kód:  EK12348
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  978-80-748-2186-8
P-DC1-WEB27