Obnovit stránku

Krvavý měsíc

Kniha, Česky
Příslušenství ke zboží

Krvavý měsíc

Ve švédské zoo Kolmarden je brutálně zavražděn vzácný nosorožec. V New Yorku demoluje rocková hvězda Rob Chazey hotelový pokoj. A na jihoafrickou savanu svítí pytlákův měsíc.

Rob Chazey je vržen do závratného víru událostí, který spojí Švédsko, New York, Hanoj,Šanghaj a Jižní Afriku – zkorumpované politiky, policisty, celníky, pašeráky, teroristy, strážce parku a jednoho vyzáblého rockera. Společný jmenovatel? Nosorožci. Čtyřnozí obři, kterým na nose roste hotové jmění.
 

Krvavý měsíc je nesmírně poutavé vyprávění o obchodu s kriticky ohroženými zvířaty a o lidských obětech, které s sebou nese. Tato kniha v sobě spojuje vzrušující příběh, exotické země, lidskou krutost a nečekané zvraty. Nejmrazivějším aspektem ale je, že všechno, čeho se příběh dotýká, je založeno na pravdě.

Parametry a specifikace

Základní

Autor Markus Lutteman
Počet stran 408 stran
Rok vydání 2018
Typ Kniha
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Druh Kniha

Jazyk

Jazyk Česky
Kód:  FKP0285600
Prod. číslo:  978-80-7585-038-6

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18