Pod vedením milovníka thajské kuchyně Štěpána Návrata a jeho týmu, který se thajské pokrmy učil připravovat na několika místech přímo v Bangkoku (ve světoznámé kuchařské škole Blue Elephant, Moo Thai´s Kitchen nebo slavném Banyaan Tree) se ocitnete v novém světě chutí a vůní. Půjde například o galangal, citronovou trávu, chilli, farrang (thajský koriandr), kafírové listy, tamarind a palmový cukr. Poté si připravíte 4chodové thajské menu:
Co se u nás naučíte:
teoretická část – základní pojmy, suroviny, historie a technologie vaření v Thajsku
receptury a rady, kde suroviny nakoupit
technika a způsob přípravy voňavé jasmínové rýže
technika krájení surovin pro přípravu thajských pokrmů
výroba jednotlivých pokrmů dle tradičních thajských postupů
konzumace menu se základy stolování
Kód: | RADOST000025Y |
Prod. číslo: | RADOST000025Y |