Obnovit stránku

Kurz thajské kuchyně

Kurz thajské kuchyně

Pod vedením milovníka thajské kuchyně Štěpána Návrata a jeho týmu, který se thajské pokrmy učil připravovat na několika místech přímo v Bangkoku (ve světoznámé kuchařské škole Blue Elephant, Moo Thai´s Kitchen nebo slavném Banyaan Tree) se ocitnete v novém světě chutí a vůní. Půjde například o galangal, citronovou trávu, chilli, farrang (thajský koriandr), kafírové listy, tamarind a palmový cukr. Poté si připravíte 4chodové thajské menu: 

  • TOM YUM NAM KHON KOONG (thajská sladkokyselá pikantní polévka s kokosovým mlékem, krevetami, houbami, rajčetem, koriandrem a limetovými listy)
  • PO PIA SUMMER ROLL (letní závitky s betelovými listy, lososem, křupavou zeleninou, avokádem, mangem, sýrem philadelphia a naší domácí sweet chilli omáčkou)
  • KAENG PHED NUE (pikantní domácí červené curry s kokosovým mlékem, hovězí roštěnou, bambusem a křupavou zeleninou)
  • KHAO (správná příprava voňavé jasmínové rýže
  • KLUAY BUD CHEE (sladká tečka na závěr v podobě banánu ve sladkém kokosovém mléce s palmovým cukrem, praženým sezamem a kokosem)

Co se u nás naučíte:

teoretická část – základní pojmy, suroviny, historie a technologie vaření v Thajsku

receptury a rady, kde suroviny nakoupit

technika a způsob přípravy voňavé jasmínové rýže 

technika krájení surovin pro přípravu thajských pokrmů

výroba jednotlivých pokrmů dle tradičních thajských postupů

konzumace menu se základy stolování

Parametry a specifikace

Garance výměny

Garance výměny Ano
Kód:  RADOST000025Y
Prod. číslo:  RADOST000025Y

Zkuste naše cookies

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies a další údaje k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a dalších údajů vč. jejich předání pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB34