Přijďte v centru Prahy objevit Vietnam, resp. ještě lépe - vietnamskou kuchyni. Gurmán, cestovatel a majitel Štěpán Návrat a jeho tým Vás provede těmi nejbláznivějšími uličkami Saigonu a Sapy a naučí vás připravit menu o 4 chodech. Kurz probíhá ve skupince cca 8-10 účastníků. Získáte tak zkušenosti s přípravou pestrých a chuťově výrazných vietnamských jídel, která obsahují málo tuků, hodně sacharidů a uchvátí každého, kdo je ochutná.
Co se u nás naučíte:
teoretická část – základní pojmy, suroviny, historie a technologie vaření ve Vietnamu
receptury a rady, kde suroviny nakoupit
technika a způsob přípravy základní ochucovací zálivky používané ve Vietnamu
technika krájení surovin pro přípravu vietnamských pokrmů
výroba jednotlivých pokrmů dle tradiční vietnamský postupů
konzumace menu se základy stolování
Kód: | RADOST000025X |
Prod. číslo: | RADOST000025X |