Obnovit stránku

Kurz vietnamské kuchyně

Kurz vietnamské kuchyně

Přijďte v centru Prahy objevit Vietnam, resp. ještě lépe -  vietnamskou kuchyni. Gurmán, cestovatel a majitel Štěpán Návrat a jeho tým Vás provede těmi nejbláznivějšími uličkami Saigonu a Sapy a naučí vás připravit menu o 4 chodech. Kurz probíhá ve skupince cca 8-10 účastníků. Získáte tak zkušenosti s přípravou pestrých a chuťově výrazných vietnamských jídel, která obsahují málo tuků, hodně sacharidů a uchvátí každého, kdo je ochutná. 

  • VIETNAMESE PRAWN SUMMER ROLL (letní nesmažený závitek s krevetami, asijskými bylinkami a rýžovými nudlemi s nuoc cham omáčkou)
  • BUN CHA (grilovaný vepřový bůček s nudlemi, čerstvou křupavou zeleninou, asijskými bylinkami a zálivkou nuoc cham)
  • PHO BO (základy přípravy chutného silného vývaru pro přípravu "pho" polévek s nudlemi, hovězím masem, čerstvou křupavou zeleninou a asijskými bylinkami)
  • NUOC CHAM (základní omáčka používaná do většiny vietnamských pokrmů)
  • VIETNAMSKÁ KÁVA "TRUNG NGUYEN" pražená na másle

Co se u nás naučíte:

teoretická část – základní pojmy, suroviny, historie a technologie vaření ve Vietnamu

receptury a rady, kde suroviny nakoupit

technika a způsob přípravy základní ochucovací zálivky používané ve Vietnamu

technika krájení surovin pro přípravu vietnamských pokrmů

výroba jednotlivých pokrmů dle tradiční vietnamský postupů

konzumace menu se základy stolování

Parametry a specifikace

Garance výměny

Garance výměny Ano
Kód:  RADOST000025X
Prod. číslo:  RADOST000025X

Zkuste naše cookies

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies a další údaje k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a dalších údajů vč. jejich předání pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB25