Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

Mahal Taj, Cooder Ry: Get On Board - LP

469,-

Mahal Taj, Cooder Ry: Get On Board - LP

Po bezmála půlstoletí se ke spolupráci vrátili hudebníci Taj Mahal a Ry Cooder, aby spolu natočili desku Get On Board.

Fenomenální americký kytarista a producent Ry Cooder spolupracoval s řadou slavných kolegů, jeho služeb využili např. Captain Beefheart, Ali Farka Touré, Eric Clapton, The Rolling Stones, Van Morrison, Neil Young, Randy Newman, David Lindley nebo. V Čechách se rovněž proslavil coby producent desky projektu Buena Vista Social Club (1997). V minulosti spolupracoval rovněž s americkým bluesovým kytaristou a zpěvákem, jenž si říká Taj Mahal. V roce 1954 spolu ti dva založili skupinu Rising Sons. Po problémech s vydáním debutové desky, ale kapelu opustil a věnoval se sólové kariéře.

Rok vydání : 2022

Seznam stop

LP
My Baby Done Changed the Lock on the Door / The Midnight Special / Hooray Hooray / Deep Sea Diver / Pick a Bale of Cotton / Drinkin' Wine Spo-Dee-O-Dee / What a Beautiful City / Pawn Shop Blues / Cornbread, Peas, Black Molasses / Packing Up Getting Ready to Go / I Shall Not Be Moved

Parametry a specifikace

Vlastnosti

Žánr Pop
Médium LP - Vinyl
Interpret Mahal Taj, Cooder Ry
Rok vydání 2022
Kód:  FER7559791355
Prod. číslo:  7559791355
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13