Obnovit stránku

Manželské zrcadlo

E-kniha, Česky
4,4 12 hodnocení
199,-

Manželské zrcadlo

Historická detektivka ze série Letopisy královské komory

Na Starém Městě pražském je v domě tiskaře Jana Severína otrávena jeho švagrová Klárka. Vzápětí je z tohoto zločinu obviněn on sám. I když všechno svědčí proti němu, ujímá se Jiří Adam z Dobronína soukromého pátrání, neboť tuší, že věc není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá. Do hry vstupuje snaha utrakvistických konšelů a učenců zabránit vydání Hájkovy Kroniky české, která se právě u Jana Severína tiskne.
Rozpoutá se složitá právní bitva, v níž pomáhá bývalý královský notář Ulrich z Jenišova. Záhy se ukáže, že klíč je třeba hledat v knize Manželské zrcadlo, kterou obdržela hospodyně Jiřího Adama z Dobronína Rozárka. A vše ještě komplikuje Petr Korec, který potká svou milenku z mládí, nyní šenkýřku na Anenském rynku. Tím začíná řetěz podivných událostí, v nichž hraje roli víra, čest, nevěra a hamižnost…

Parametry a specifikace

Formát a typ ochrany

Dostupný formát epub, mobi
Druh ochrany social

Základní

Autor Vlastimil Vondruška
Počet stran 224 stran
Rok vydání 2020
Série Letopisy královské komory
Nakladatel Moba
Jazyk Česky
Kód:  EK35683
Prod. číslo:  978-80-243-9447-3
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11