Obnovit stránku

Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Něfo

Audiokniha
5 1 hodnocení
269,-

Něfo

K popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři

Myrta Mírná má všechno, na co si vzpomene. Jenže mít všechno jí pořád ještě není dost. Chce víc, víc a ještě víc!
Když přijde se svým dalším přáním, má to malý háček. Nikdo neví, co to je. Myrtini trpěliví rodiče však udělají cokoli, jen aby jejich dceruška byla šťastná. Pátrají v zaprášených svazcích encyklopedie netvorů v tajných strašidelných sálech knihovny. Vydají se do neprobádaného nitra nejdivočejší džungle, kde se ukrývají nevídaní živočichové.
Bude ale jejich zoufalá snaha korunována úspěchem?
Další příběh od fenomenálního Davida Walliamse s ilustracemi báječného Tonyho Rosse.

Napsali o knize Něfo

Chtěl jsem napsat příběh, jen abych rozesmál děti, a nic jiného. Myslím, že je to moje nejzábavnější kniha a doufám, že osloví mladé čtenáře všude na světě.

David Walliams

Moja prvá kniha od Walliamsa. Mám ho rada ako komika. Čo sa týka príbehu Tekly a jej rodičov, tak je veľmi dobrý. Tekla je rozmaznané a nevychované dievča, ktoré nemá nikdy dosť a vždy chce VIAC. A aj dostane viac ako by sama chcela. Má to hlavu aj pätu, aj myšlienku, kniha je vtipná a deťom sa veeeeeľmi páčila. No neodporúčam čítať deťom pred spaním, ako som to urobila ja v škôlke :D

hodnocení z databazeknih.cz

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

David Walliams

David Walliams je britský herec a scenárista, spolutvůrce populární komediální série Little Britain (Malá Velká Británie), za kterou se svým kolegou Mattem Lucasem obdržel tři ceny BAFTA a British Comedy Award.
V roce 2008 napsal svou první knihu pro děti. Literární kritici jej dnes označují za nového Roalda Dahla.Jeho vypravěčsky brilantní příběhy s překvapivou pointou a černým humorem dávají tomuto označení za pravdu.
V současnosti patří k nejoblíbenějším a nejprodávanějším autorům dětské literatury, jeho knihy byly přeloženy do více než padesáti jazyků a po celém světě se jich prodalo přes dvacet šest milionů.

Parametry a specifikace

Audio

Délka 02:27:59

Autor

Autor David Walliams
Interpret Jiří Lábus

Podrobnosti

Rok vydání 2021
Velikost 128 kbps 137 MB
Kategorie Audioknihy, Pro děti, Pro mládež, Zahraniční literatura
Jazyk Česky
Kód:  AK1C775
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18