Obnovit stránku
Během svátku 28.10. jsou uzavřeny pobočky v Děčíně, Kladně a Frýdku-Místku. Stále však můžete nakupovat bezpečně a pohodlně online.

Oleje

Kniha, česky
-24%
299 Kč
228 Kč
208 Kč bez DPH

Oleje

Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády

Olej se nemusí používat jenom na smažení. V této nedocenitelné knize vám šéfkuchařka Ursula Ferrigno představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů. Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet i velmi lákavé recepty, které umocňují jedinečné chutě surovin. Stejně jako každá jiná ingredience, i olej se totiž vybírá, aby ladil s celkovou chutí pokrmu.

Objevte tajemství jedinečných vinaigrette, dressingů či marinád. Vyzkoušejte použití olejů při výrobě jednoduchých receptů, jako je carpaccio s gorgonzolou a vlašskými ořechy nebo při přípravě zeleninových pokrmů. Můžete vyzkoušet třeba asijský salát s mrkví a zázvorem nebo přípravu římských artyčoků. Recepty jako makrela s jablkem a potočnicí nebo španělská polévka ajo blanco vám pomohou naučit se bravurně připravovat ryby. Recept na dušenou vepřovou plec s mlékem a čerstvými bylinkami nebo na čínské medové kuře zase obohatí váš způsob přípravy masa. Na řadu přijdou i vaše cukrářské schopnosti, které můžete uplatnit při přípravě toho nejlepšího banánového chlebíčku, italského jablečného koláče s mandlemi nebo dokonalé zmrzliny z olivového oleje. Existují desítky druhy olejů, od extra panenského olivového až po kokosový. Nadchněte se pro ně a zjistěte, jak je nejlépe využít ve více než 25 receptech, které vás tato kniha naučí.

Parametry a specifikace

Základní

Autor Ursula Ferrigno
Počet stran 72 stran
Rok vydání 2017
Typ Kniha
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Druh Kniha

Žánr

Jazyk

Jazyk česky
Kód:  FKP238016
Prod. číslo:  978-80-7390-614-6
WEB8