Obnovit stránku

Pan Romantik

E-kniha, Česky
319,-

Pan Romantik

Paul Riley je mužem vašich snů. Nebo alespoň bude... za odměnu.

Paul Riley je, stejně jako jeho alter ego Pan Romantik, trošku jiný společník. Žádný sex, jen dokonalé schůzky, kvůli kterým stojí za to i zemřít… Chcete miliardáře, zlobivého kluka se zlatým srdcem nebo sexy motorkáře? Paul to umí zařídit. Přitom si ale velmi pečlivě střeží soukromí sebe i svých klientek.
Na scénu však přichází investigativní novinářka Eden Tateová. Když se k ní donesou zvěsti o Panu Romantikovi, je rozhodnuta odhalit jeho skutečnou identitu a celý příběh zveřejnit. Proslýchá se totiž, že tento vysněný muž také dokáže obírat osamělé paničky o jejich jmění.
Paul novinářce nabídne dohodu. Ona se stane jeho klientkou a absolvuje s ním tři schůzky. Bude-li k tomu přistupovat nezaujatě, poskytne jí Paul tolik času na rozhovor, kolik si jen bude přát. Pokud jí během té doby dokáže, že vše, co dělá, je pro blaho oněch žen, pustí Eden příběh z hlavy. Když ji ale o svých dobrých úmyslech nepřesvědčí, může si novinářka příběh otisknout, jak uzná za vhodné, a to včetně jmen.
Cynická Eden nepochybuje o tom, že jeho lacinému předstírání odolá, a tak na dohodu kývne…

Parametry a specifikace

Formát a typ ochrany

Dostupný formát epub, mobi, pdf2
Druh ochrany social

Základní

Autor Leisa Rayven
Počet stran 392 stran
Rok vydání 2021
Nakladatel Red
Jazyk Česky
Kód:  EK37333
Prod. číslo:  978-80-7642-597-2

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08