Obnovit stránku

Praktické repetitorium gynekologie a porodnictví: Pro přípravu ke speciálním zkouškám

Kniha, Česky
5 1 hodnocení
Příslušenství ke zboží

Praktické repetitorium gynekologie a porodnictví: Pro přípravu ke speciálním zkouškám

Ohromující záplava nových informací nepochybně posouvá lékařské obory kupředu. Avšak pro lékaře – ať před atestací, nebo po ní – to znamená stále více a více stran, které je nutné prostudovat. Málokterý obor přitom postihuje tato informační záplava tak, jako gynekologii a porodnictví. Jde vlastně o odbornost zahrnující dva velké obory a navíc i vlastní gynekologie pokrývá nesmírně rozsáhlé oblasti od operativy až např. k onkologii či endokrinologii.


Autorům publikace Praktické repetitorium gynekologie a porodnictví se podařilo vytvořit mimořádně svěží text, jehož těžištěm jsou především heslovité body, jen minimum textu je formulováno ve větách. Text se příjemně a rychle čte a dobře se pamatuje.
 

Kniha o rozsahu téměř 900 stran většího kapesního formátu je určena především pro přípravu na specializační zkoušky, současně je však vynikající pomůckou pro každodenní GYN-POR praxi.
 

Parametry a specifikace

Základní

Autor Olga Dubová; Michal Zikán
Počet stran 866 stran
Rok vydání 2019
Typ Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Druh Kniha

Jazyk

Jazyk Česky
Kód:  FKP0294140
Prod. číslo:  978-80-7345-599-6
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12