Obnovit stránku

Prokletí hradu Mydlovar

Audiokniha
1,0 1 hodnocení
320,-

Prokletí hradu Mydlovar

Vyřeší voják Martin sérii záhadných úmrtí?

Na nově budovaném hradu Mydlovar, vystavěném ve druhé polovině 13. století, dochází k podivnému úmrtí oblíbeného psa hradního pána. Pan Jan se s jeho smrtí nehodlá tak snadno smířit, chce odhalit viníka, aby ho mohl náležitě potrestat. Jeho vypátráním je pověřen Martin, mladý voják, kterému hrozí přísný trest za jeho předchozí provinění. Rázem tak dostává na výběr – buď se mu podaří objasnit, k čemu v hradním psinci došlo, nebo ho za svítání čeká popraviště.
Martin se pouští do vyšetřování, čímž píchne do vosího hnízda. Na hradě se stávají další nešťastné náhody a dochází ke zdánlivě přirozeným úmrtím. Mrtvoly se vrší, trpělivosti hradního pána ubývá a stopy stále nikam nevedou…, což je možná i lépe. Když Martin zjistí, co - a hlavně kdo - za zločiny stojí, je přesvědčen, že šibenice, která mu hrozila na začátku, je nic proti tomu, čemu bude muset čelit nyní…
Historická detektivka ze série Zločiny na zapomenutých hradech.

Parametry a specifikace

Audio

Délka 10:11:12

Autor

Autor Martina Novotná
Interpret Martin Zeman

Podrobnosti

Velikost 128 kbps 588 MB
Kategorie Audioknihy, Česká literatura, Dějiny a historie, Detektivky, thrillery
Jazyk Česky
Kód:  AK1E093
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16