Obnovit stránku

Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Pronájem obytného vozu od TOP DOVČI

Pronájem obytného vozu od TOP DOVČI

Pronajímáme komfortně vybavené obytné vozy na podvozcích Ford Transit nebo Fiat Ducato. Vozy jsou mimo jiné vybaveny solárním panelem, manuální 6-ti stupňovou převodovkou, 2 airbagy, centrálním zamykáním,  autorádiem s Bluetooth a USB, denním svícením, mlhovými světly, klimatizací, tempomatem, el. ovládanými okny.

Naše vozy jsou do  3 500 kg celkové hmotnosti, což znamená, že je můžete řídit s řidičským oprávněním skupiny B!

V samotném obytném prostoru naleznete až 6 komfortních lůžek na spaní, LED osvětlení interiéru, nádrž na pitnou vodu, vyhřívanou nádrž na odpadní vodu 120 litrů, chemické WC, plynové topení a ohřev vody, lednici - trojkombinaci (plyn/ 12 V/ 220 V), 3 plotýnkový plynový vařič,  dřez a umyvadlo s pákovými bateriemi, koupelna je vybavena sprchovým koutem. Okna a dveře jsou osazeny sítěmi proti hmyzu i zatemňovacími roletami. Pro náklad je připravena prostorná garáž, na zádi je nainstalován nosič pro 4 jízdní kola a z boku 4 metry dlouhá markýza.

Pro vaši bezpečnost jsou ve vozech instalovány senzory pro detekci spodin hoření, kouře, propan-butanu, metanu i narkotizačních plynů! Hodnota poukazu bude odečtena z celkové ceny za pronájem vozu a příslušenství. Výsledná cena za pronájem vozu a příslušenství závisí na délce pronájmu, zvoleném voze, příslušenství i termínu. Na webové stránce https://www.topdovca.cz/ je kalkulátor, který vám výslednou cenu snadno spočítá.

Parametry a specifikace

Garance výměny

Garance výměny Ano

Pobyt

Druh ubytování Obytné vozy
Kód:  RAD02SJ

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02