Recepty v této knize jsou inspirovány tradičními pokrmy z celého světa, včetně francouzské, mexické, marocké, středozemní, řecké, cajunské a italské kuchyně a kuchyně jihovýchodní Asie a Blízkého východu. Můžete se těšit na takové pochoutky, jako je květáková kari polévka s opečenou květákovou „rýží“ a duhový zeleninový salát s těstovinami, cizrna s rajčaty a špenátem na marocký způsob, vřetena s krémovou avokádovo-bylinkovou omáčkou, sicilská topinka se špenátem a česnekem, provensálské plněné žampiony či zapečený banán s čokoládou a se „šlehačkou“ a tiramisu ve sklenici.
V úvodní kapitole vám autorka předá své osvědčené tipy a postupy, jak co nejvíce urychlit a usnadnit přípravu jídel, doporučí vám seznam potřebných surovin, poradí vám ohledně nezbytného vybavení a také vás naučí, jak si doma sami vyrobit některé často používané suroviny. Ať již máte s vařením bohaté zkušenosti nebo s ním teprve začínáte, rychle zjistíte, že recepty v této knize budou chutnat nejen veganům, ale i těm, kdo jedí běžnou rostlinnou a živočišnou stravu.
Kód: | FKP174266 |
Odkazy: | Stránky výrobce |