Obnovit stránku

Sára kniha první

Audiokniha
5 5 hodnocení
199,-

Sára kniha první

Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. Má zlomyslného bratra, který ji neustále provokuje, kruté a bezcitné spolužáky a ve škole ji to moc nebaví. Je zkrátka jako mnoho jiných dnešních dětí.
To všechno se změní, když potká Šalamouna, moudrou nadpozemskou sovu, která jí ukáže, jak se na svět dívat jinak, očima bezvýhradné lásky. Naučí Sáru, jak přijímat čistou, pozitivní energii. Sára poprvé vidí, kým skutečně je a jak neomezené možnosti má. Když se zaposloucháte do příběhu v jedinečné dramatizaci Petry Výtvarové Krausové, zjistíte, že zdaleka není určen jen pro děti.
Připomíná nám důležitost oceňování, vnímání přítomného okamžiku a srozumitelnou, hravou formou nás učí zodpovědnosti za svůj život. Záleží přece jenom na nás, zda budeme v životě šťastní…

Parametry a specifikace

Audio

Délka 03:24:40

Autor

Autor Esther a Jerry Hicks
Interpret Petra Výtvarová Krausová, Aglája Krausová, Dušan Hřebíček

Podrobnosti

Velikost 128 kbps 189 MB
Kategorie Audioknihy, Povídky, Společenská próza
Jazyk Česky
Kód:  AKZ836

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04