Obnovit stránku

Tajemný podezřelý v Brně: druhá část - střední obtížnost

Tajemný podezřelý v Brně: druhá část - střední obtížnost

Tým speciálních detektivů má nové hlášení. V centru Brna bylo nalezeno tělo. Chybí doklady, vražedná zbraň i motiv. To je případ jako stvořený přímo pro ně. Vždyť právě kvůli podobným událostem před nedávnem do Brna přesídlili. Nuda konečně končí! Detektivové se zvedají od partie nedohraného pokeru a vyrážejí na cestu za objasněním záhadného případu. Venkovní úniková hra nabízí netradiční způsob, jak propojit virtuální a reálný svět. Vydejte se spolu s detektivy za dobrodružstvím a záhadou, která se skrývá v uličkách Brna. K úspěšnému dokončení vám bude stačit nabitý chytrý mobilní telefon a důvtip…

Venkovní úniková hra Tajemný podezřelý má dvě části. První část je ale plnohodnotná, druhá část se odehrát nemusí. Zato druhá část nelze hrát bez odehrané první části.

Parametry a specifikace

Garance výměny

Garance výměny Ano
Kód:  RAD04JT

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12