Obnovit stránku

Prodloužili jsme otevírací dobu našich prodejen, ale pokud nemáte cestu kolem, objednávky nad 2 000 Kč stále doručujeme zdarma!

Uchovávání úrody: Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle

Kniha, česky
-9%
180 Kč
164 Kč
149 Kč bez DPH

Uchovávání úrody: Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle

Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS).

Parametry a specifikace

Základní

Autor Eva Hauserová
Počet stran 82 stran
Rok vydání 2019
Typ Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Druh Kniha

Jazyk

Jazyk česky
Kód:  FKP0297308
Prod. číslo:  978-80-906852-3-9
Máte dotaz na toto zboží?
Zavoláme vám
WEB23