Obnovit stránku

Uzení, nakládání a konzervování masa

E-kniha, česky
169 Kč
154 Kč bez DPH

Uzení, nakládání a konzervování masa

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality — nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Parametry a specifikace

Formát a typ ochrany

Dostupný formát pdf2
Druh ochrany social

Základní

Autor Bernhard Gahm
Jazyk česky
Počet stran 128 stran
Rok vydání 2012
Nakladatel Grada
Kód:  EK4443
Prod. číslo:  978-80-247-4266-3
P-DC1-WEB24