Obnovit stránku

Uzení pro labužníky

Kniha, česky
-14%
249 Kč
213 Kč
194 Kč bez DPH

Uzení pro labužníky

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí.

A pokud jste si až do dnešního dne mysleli, že udit se dá jen v udírnách, pak se můžete inspirovat celou řadou nápadů, které ve své knize představuje všem milovníkům experimentování a kutilům autorka Cosima Bellersen Quirini.

K uzení totiž mohou posloužit i gril, pánev wok, stolní udírna, zakuřovací poklop, trouba nebo plechová dóza od sušenek. Najdete zde nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení. A také to nejpodstatnější – více než 200 originálních i tradičních receptů na přípravu prvotřídních pochoutek.

Parametry a specifikace

Základní

Autor Bellersen Quirini Cosima
Počet stran 128 stran
Rok vydání 2017
Typ Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Druh Kniha

Jazyk

Jazyk česky

Nejčastěji dohromady zakoupené zboží a příslušenství

Udírny a uzení: maso - masné výrobky - ryby - Kniha
Udírny a uzení: maso - masné výrobky - ryby
139,- 128,-
Přidat
Přidáno do košíku
Vše o uzení: Rady, tipy, recepty - Kniha
Vše o uzení: Rady, tipy, recepty
199,- 174,-
Přidat
Přidáno do košíku
Kód:  FKP238189
Prod. číslo:  978-80-271-0533-5
P-DC1-WEB29