Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

Vlčí stopy: Můj život s vlčí smečkou

Kniha, Česky
5 1 hodnocení
Cenová bomba
295,- Ušetříte 62,-

Vlčí stopy: Můj život s vlčí smečkou

Málokteré jiné zvíře sehrálo tak významnou roli v kulturní historii lidstva jako vlk. Je opředen mnoha mýty, objevuje se v pověstech i pohádkách. Lidé se ho báli, proto ho pronásledovali a zabíjeli. Na druhé straně byl důležitou postavou indiánských legend, kde symbolizoval sílu, soudržnost a mystické schopnosti.

Kdo chce vlky poznat pravdivě a do hloubky, musí k nim přistupovat bez předsudků, s velkou dávkou empatie a trpělivostí. Měl by pečlivě pozorovat chování vlčí smečky, snažit se pochopit její způsob života i důležitost ekologických vazeb.

Tanja Askani to dokázala. Během své dlouholeté praxe se naučila plně porozumět těmto fascinujícím bytostem, respektovat jejich pravidla a navázat s nimi obdivuhodný vzájemný vztah. Odchovala pár desítek handicapovaných vlčích mláďat, s nimiž pak zůstává v každodenním kontaktu. Poznatky z její práce, které jsou průběžně zveřejňovány v  médiích, významně korigují vžité mýty o tomto zvířeti a vzbuzují pozitivní zájem veřejnosti. Jelikož je zároveň vynikající fotografka, své publikace doplňuje unikátními momentkami ze života vlků.

Kniha Vlčí stopy je autentickým vyprávěním autorky o jejím životě s vlky a podrobnostech ojedinělého, hlubokého vztahu. Podělí se s vámi o své dobrodružné příběhy, překvapivé zkušenosti a intenzivní emotivní zážitky.

Parametry a specifikace

Základní

Autor Tanja Askani
Počet stran 272 stran
Rok vydání 2019
Typ Kniha
Vazba Pevná s přebalem lesklá
Druh Kniha

Jazyk

Jazyk Česky
Kód:  FKP0288856
Prod. číslo:  978-80-204-5217-7
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07