Obnovit stránku

Výživa při onkologickém onemocnění

Kniha, česky
-8%
150 Kč
138 Kč
126 Kč bez DPH

Výživa při onkologickém onemocnění

Nádorová onemocnění vedou často k problémům s příjmem potravy. U poloviny nemocných je již při zjištění nádorového onemocnění přítomna ztráta hmotnosti a je zhoršen výživový stav. Publikace našich předních lékařů a jejich spolupracovníků obsahuje v první části souhrn obecných i konkrétních dietních doporučení především pro pacienty s onkologickým onemocněním, kteří mají problémy s výživou. Druhá část knihy nabízí praktické informace k úpravě stravy, která povede k co nejlepšímu udržení stavu výživy při léčbě onemocnění. Závěr patří řadě receptů, které však nejsou určeny pouze pro onkologicky nemocné, představují většinou dobře stravitelné pokrmy z doporučených potravin s vysokou biologickou hodnotou.

Parametry a specifikace

Základní

Autor Rostislav Vyzula; Miroslav Tomíška; Jana Marková
Počet stran 122 stran
Rok vydání 2001
Typ Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Druh Kniha

Jazyk

Jazyk česky
Kód:  FKP191644
Prod. číslo:  978-80-7262-120-0
P-DC1-WEB23