Obnovit stránku

Osvěžte se letní slevou na vše! 😎💥 Nakupte nad 2000 Kč, v košíku zadejte kód LETNIDVOUSTOVKA a objednávku vám zlevníme o 200 Kč. Akce platí jen do neděle!

Zelenina: Její pěstování a význam

Kniha, česky
-16%
499 Kč
421 Kč
383 Kč bez DPH

Zelenina: Její pěstování a význam

Rostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninu, silice a ochranné a léčivé látky. Významným zdroje těch látek je zelenina, která se jí většinou syrová nebo jen jednoduše kuchyňsky upravená vařením či dušením. Nemá velkou energetickou hodnotu, ale svým objemem a složením dává pocit nasycení, čímž se stala důležitou v boji s obezitou.

Parametry a specifikace

Základní

Autor Eva Pekárková
Počet stran 256 stran
Rok vydání 2019
Typ Kniha
Edice Artia
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Druh Kniha

Jazyk

Jazyk česky
Kód:  FKP0179989
Prod. číslo:  978-80-7442-037-5
P-DC1-WEB02