Obnovit stránku

MERABELL Gas Profi R1/2"-G1/2", 100cm

5 6 hodnocení
Garance nejlepší ceny
699,-

MERABELL Gas Profi R1/2"-G1/2", 100cm

Pozor! Únik plynu není žádná legrace, ale pořádné bezpečnostní riziko. Předejděte mu s plynovou hadicí Merabell Gas Profi. Jedná se o ideální investici pro připojení vašeho plynového spotřebiče – a také pro váš klidný spánek. Díky svému návrhu a celokovovému zpracování zajišťuje extra bezpečnost pro vaši domácnost. Rozdíl v bezpečnosti oproti běžným plynovým připojovacím hadicím je opravdu znatelný. Každý kus je navíc důkladně testován proti netěsnosti.

Klíčové vlastnosti hadice Merabell Gas Profi R1/2"-G1/2" 100 cm

  • svařovaná plynová hadice
  • vnitřní závit R1/2", vnější závit G1/2"
  • délka 100 cm
  • každý kus hadice Merabell Gas Profi prošel precizním testováním proti netěsnosti
  • bytelná konstrukce z chirurgické oceli
  • ochranný nerezový oplet a ochranné opláštění ještě zvyšují bezpečnost hadice
  • otočná koncovka plynové hadice Merabell Gas Profi umožňuje jednoduchou montáž kdekoliv

Dokonale bezpečná konstrukce

Konstrukce z extra odolné chirurgické oceli je zárukou toho, že hadice Merabell Gas Profi při běžném používání zkrátka nepraskne. Robustní konstrukci navíc doplňuje ochranný oplet z nerezu pro ještě vyšší mechanickou odolnost. Nadto hadice disponuje i ochranným opláštěním, které brání možnému narušení agresivními chemickými prostředky. Prostředky na bázi chloru dokáží kovy zničit velice rychle – na tuto hadici si ale nepřijdou. Takto bytelná konstrukce se vyplatí.

Únik plynu? Nikdy

Plynová hadice Merabell Gas Profi má ještě jednu vychytávku. Disponuje otočnou koncovkou, která umožní snadnou montáž i ve skutečně stísněných prostorech. Kromě toho zamezuje zbytečnému namáhání hadice krutem. Únik plynu je vážnou příčinou škodných událostí v domácnostech. Ne však v té vaší – za předpokladu, že použijete plynovou hadici Merabell Gas Profi.

Parametry a specifikace

Závity a rozměry

Vnitřní závit R1/2"
Vnější závit G1/2"
Délka 1 m
Kód:  MERHA020
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  M0020
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19