Obnovit stránku

Mobily Xiaomi

Mobily Xiaomi banner

Xiaomi – mobilní telefony pro milovníky technologií

Čínská společnost Xiaomi se z ambiciózního start-upu vypracovala v technologického giganta a jednoho z nejúspěšnějších výrobců smartphonů na světě. Agresivní cenová politika, neokoukané nápady, odvaha zkoušet nové věci – to jsou vlastnosti, které proslavily značku Xiaomi i u nás. Společnost dnes nabízí chytré telefony všech druhů. Od nekompromisních vlajkových lodí přes střední třídu se skvělým poměrem ceny a výkonu až po dostupné varianty, které jsou skvělou volbou nenáročných uživatelů. Prozkoumejte s námi bohatou nabídku smartphonů Xiaomi.

Mobilní telefon Xiaomi 14

Mobilní telefony Xiaomi 14 – high-end smartphony se vším všudy

V roce 2024 představila společnost hned trojici chytrých telefonů Xiaomi 14. Modely Xiaomi 14, Xiaomi 14 Pro a Xiaomi 14 Ultra přináší ty nejlepší dostupné technologie, těšit se tak můžete na výkonné a efektivní procesory Qualcomm Snapdragon 8 Gen , špičkové OLED displeje s jemným rozlišením a rychlou obnovovací frekvencí, rychlé nabíjení, podporu mobilního připojení 5G nebo fantastické fotoaparáty s rozlišením 50 Mpx, optickou stabilizací obrazu, proměnlivou clonou či optickým zoomem. Ať už si tedy vyberete základní, Pro nebo Ultra model, získáte balíček nejmodernějších funkcí, navíc zabalených do prvotřídně zpracovaných a elegantních konstrukcí.

Xiaomi 13T jsou stylové chytré telefony pro náročné uživatele

Elegantní konstrukce té nejvyšší kvality, parádní funkce, vysoký výkon a Leica fotoaparáty, to jsou telefony Xiaomi řady 13T. Xiaomi 13T je základní model, přičemž slovo základní je nutné brát s rezervou. Telefon totiž pohání dostatečně výkonný procesor MediaTek, který má navíc k dispozici 12 GB RAM, o výkon se tak bát nemusíte. Výbavu doplňuje 6,67″ AMOLED displej s 144Hz obnovovací frekvencí, trojitý hlavní fotoaparát, LTE, odolnost IP68 či 67W rychlonabíjení. Mobil Xiaomi 13T Pro se potom chlubí ještě výkonnějším procesorem, 120W rychlonabíjením nebo podporou mobilního připojení 5G.

Mobil Xiaomi 13T
Mobilní telefon Xiaomi Redmi Note 13C

Spolehnout se můžete také na mobilní telefony Xiaomi Redmi Note 13

Xiaomi Redmi Note je nadstandardní střední třída chytrých telefonů se skvělým poměrem ceny a výkonu, která je určená pro uživatele všech druhů. Nejnovější mobily Xiaomi Redmi Note 13, Redmi Note 13 Pro a Redmi Note 13 Pro+ se chlubí bezchybným zpracováním s hned několika barvami, vysokým výkonem procesorů MediaTek a Qualcomm, 6,67″ OLED displeji s obnovovací frekvencí 120 Hz či až trojitými zadními fotoaparáty s rozlišením až 200 Mpx. Varianta Pro+ má navíc k dispozici unikátní technologii Xiaomi Imaging Engine, která vylepšuje kvalitu fotografií. Samozřejmostí u všech modelů je pak podpora 5G, nechybí však ani rychlé nabíjení nebo nadstavba MIUI 14.

Mobily Xiaomi Redmi 13C – dostupná vstupenka do světa Xiaomi

Řada Xiaomi Redmi přináší mobily nižší třídy, které ocení zejména méně nároční uživatelé nebo milovníci médií všech druhů. Mobilní telefon Xiaomi Redmi 13C je dostupná stylovka s 6,74palcovým IPS displejem a vysokokapacitní baterií, čtečkou otisků prstů nebo 3,5mm jackem. Je tak skvělým parťákem pro sledování filmů, videí, poslouchání hudby nebo hraní mobilních her. Duální zadní fotoaparát je navíc více než dostačující pro zachycení všech momentek a osobních příběhů. V nabídce naleznete několik barevných provedení, jaké si vyberete?

Mobil Xiaomi 13C
Mobily Xiaomi Redmi A3

Mobilní telefon Xiaomi Redmi A3 vás překvapí svou výbavou

Mobil Xiaomi Redmi A3 je smartphone nižší třídy s překvapivou výbavou. Chlubí se 6,71″ IPS displejem s obnovovací frekvencí 90 Hz a nízkou hladinou modrého světla, osmijádrovým procesorem MediaTek Helio G36 nebo čtečkou otisků prstů. Vhod přijde také podpora paměťových karet, 3,5mm jack nebo baterie s kapacitou 5 000 mAh a podporou 10W rychlého nabíjení. Zadní stranu telefonu zdobí kruhový design hlavního fotoaparátu, který má rozlišení 8 Mpx. Selfie kamera se pak pyšní rozlišením 5 Mpx.

Cyhtrý telefon řady POCO X6 – výkon a design na prvním místě

POCO X6 je nová řada mobilních telefonů, které sází na trendy design s tenkými rámečky, vysoký výkon a parádní HDR displeje s vysokou obnovovací frekvencí, jemným rozlišením 1,5K a jasem až 1 800 nitů. V řadě naleznete dva modely – POCO X6 a POCO X6 Pro. Zatímco model X6 pohání čip Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2, varianta X6 Pro sází na čip MediaTek Dimensity 8300 Ultra. Výkonu tak mají obě varianty, i díky unikátnímu systému chlazení LiquidCool a rychlým paměťovým modulům LPDDR5X a UFS 4.0, na rozdávání. Zadním stranám obou telefonů dominují trojité hlavní fotoaparáty s rozlišením až 64 Mpx a optickou i elektronickou stabilizací obrazu.

Mobilní telefony POCO X6
Upřesnit parametry
142 položek

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14