Obnovit stránku

MORELLATO SCZ531

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

MORELLATO SCZ531

Morellato je přední světový výrobce moderních šperků z chirurgické oceli. Je to zřejmě nejúspěšnější značka současnosti v celosvětovém měřítku pocházející ze slunné Itálie. Společnost Morellato produkuje kolekce šperků pro dámy i pány. Unikátní ocelové šperky Morellato udávají směr nových trendů současné doby.

Šperk je vyroben z kvalitní chirurgické - nerezové oceli s povrchovou úpravou, která připomíná na první pohled stříbro. Nerezová ocel, zvaná také jako švédská ocel, je velmi odolná a vyniká vysokou tvrdostí. Můžete si tedy být jisti, že tento šperk vydrží i náročnější nošení, které například stříbro či zlato nezvládá a šperk se poškozuje. Ocel nemění barvu a na jejím povrchu se netvoří žádné skvrny, je hypoalergenní a neuvolňuje žádné niklové soli, proto šperky z oceli mohou používat i osoby s citlivou pokožkou.

MORELLATO Drops je skvělá kolekce kvalitních šperků z chirurgické oceli. Všechny šperky z této kolekce je možné přizpůsobit vaší náladě i stylu - lze totiž vyměnit středové ozdoby a libovolně je kombinovat. V naší nabídce naleznete jak samostatné ozdoby, tak již hotové sestavené šperky s řetízkem.

A právě takovým hotovým šperkem je i náramek MORELLATO SCZ531, který se může pochlubit řetízkem z jemných článků a středovými prvky ve tvaru dortu a zmrzlinky. Středové prvky jsou zdobeny barevnými krystaly.

Kód:  SP2036
Prod. číslo:  8033288665045
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17