Obnovit stránku

MOSH Elite B High tmavě šedá

1,0 1 hodnocení
Garance nejlepší ceny
3 390,-

MOSH Elite B High tmavě šedá

Kancelářská židle MOSH Elite B High

Vyzkoušejte aktivní sezení s Elite Balance
Kancelářské židle Mosh Elite B High splňuje ty nejvyšší nároky na stylové aktivní sezení doma i v kanceláři. Nastavitelná výška aktivního sezení na židli Elite Balance vám umožní balancovat, houpat se, pohybovat se, otáčet se; zkrátka spalovat kalorie po celý den. S židlí Mosh Elite B High si užijete volnost pohybu a zapojíte svaly k posílení nohou i břicha a podpořili i své soustředění při práci. 

Kancelářská židle MOSH Elite B High

Mosh Elite B High vyniká zpracováním i konstrukcí

Židle Mosh Elite B díky vysoce pevné, kruhové, pružné základně a pístu třídy KGS 3 zajistí skvělou stabilitu při sezení. Kancelářská židle má nosnost až 130 kg. Prodloužený píst disponuje certifikátem BIFMA s tlumením nárazů. Výplně ze studené HR pěny získá až 2× rychleji svůj původní tvar a poskytne skvělý pocit opory s dlouhou životností. Mosh Elite B High je skvělým doplňkem pro stoly s možností nastavení výšky.

Kancelářská židle MOSH Elite B High

Vysoký komfort a flexibilita sezení
Kancelářská židle Mosh Elite B High vyniká flexibilitou sezení. Tomu napomáhá flexibilní kruhová základna umožňuje otáčení o 360 stupňů, což znamená, že kromě houpání dopředu a dozadu se můžete pohybovat také v soustředných kruzích, aby vaše svaly nohou a zad byly při sezení aktivnější a zdravější.

Kancelářská židle MOSH Elite B High

Mosh Elite B High lze výškově nastavit

Výšku sedáku kancelářské židle Mosh Elite B High můžete nastavit podle svých požadavků, aby pro vás bylo sezení co nejpohodlnější. Díky odolnému plynovému zvedacímu mechanismu si můžete nastavit výšku sedadla podle vlastních preferencí. Konstrukce židle Mosh Elite B High je snadno skladovatelná a snadno přenosná díky rukojeti na konstrukci sedadla.

Kancelářská židle MOSH Elite B High

Certifikovaná látka Medley od značky Gabriel
Potah židle Mosh Elite se vyrábí z látky Medley od společnosti Gabriel. Jedná se o certifikovanou tkaninu odolnou proti oděru, jež prošla intenzivními zátěžovými testy. Tkanině Medley byla ve Švédsku udělena značka "Möbelfaktas", což znamená, že prošla schvalovacím procesem ve třech oblastech - kvalita, životní prostředí a sociální odpovědnost. 

Kancelářská židle MOSH Elite B High

Mosh Elite B je kompaktní a přizpůsobí se různým prostorům

Vytvořte si účelné, ergonomické a pohodlné místo k sezení úplně kdekoliv. Pro plnou flexibilitu nabízí výrobce Mosh nízkou verzi Elite B s nastavitelnou výškou sedáku 46,5-64 cm, nebo si zvolíte vyšší verzi Elite B High s dostupnou výškou sedáku 58,5-87,5 cm. Vyšší varianta je tak vhodná pro barový nebo výškově nastavitelný stůl.

Elite ergonomická mapa

Židle MOSH Elite byly výrobcem navrženy tak, aby splňovaly ty nejvyšší standardy pro zdravé a pohodlné sezení po celý den. Podívejte se na porovnání jednotlivých typů z řady Elite podle použitého mechanismu, nastavitelnosti jednotlivých částí židlí a použitých materiálů.

Parametry a specifikace

Konstrukce

Mechanika Body Balance
Konstrukce Balanční
Možnost nastavení Výšky sedáku
Opěrky Bez opěradla

Područky

Typ područek Bez područek

Kolečka

Kolečka Bez koleček
Povrch podle koleček Univerzální

Materiál

Materiál konstrukce Plastová
Materiál potahu Textil
Materiál výplně sedáku Studená pěna (HR pěna)

Nosnost

Maximální nosnost 130 kg

Barva

Barva Šedá

Rozměry a hmotnost

Šířka židle / křesla 40 cm
Výška sedáku min. 58,5 cm
Výška sedáku max. 87,5 cm
Šířka sedáku 33 cm
Hmotnost židle / křesla 9,8 kg
Kód:  MSH652a
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  MSH-SEC-BHD
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18