Obnovit stránku

Motorola TLKR T81 Hunter Duo Pack, IPx4

Zobrazit alternativy
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Motorola TLKR T81 Hunter Duo Pack, IPx4

Vysílačka Motorola TLKR T81 Hunter je nejvyspělejším modelem, který společnost Motorola v řadě vysílaček TLKR nabízí. Vysílačky jsou jednoduše ovladatelné a vybavené řadou důležitých funkcí, mimo jiné poslouží k monitorování místnosti, mají vibrační upozornění na příchozí hovor, poradí si se skupinovými hovory a jsou vybaveny skvěle čitelným podsvíceným LED displejem. Vysílačka Motorola TLKR T81 je připravena vám pomoci jak při vašich dobrodružstvích v přírodě, ale stejně dobře poslouží i při profesionálním použití při ostraze objektů.

Klíčové vlastnosti vysílačky Motorola TLKR T81 Hunter

  • Vyspělé funkce, snadná ovladatelnost, velký dosah a odolnost
  • Vysílačka Motorola má dosah až 10 km ve volném prostoru
  • Integrovaná LED svítilna, která poslouží jako nouzové světlo
  • Voděodolný vnější kryt nejvyšší kvality
  • Vysílačku je možná na jedno nabití provozovat až šestnáct hodin
  • K dispozici je 8 radiových kanálů a 121 kódů

Jedinečný, za všech okolností čitelný displej

LED displej vysílačky Motorola TLKR T81 Hunter je vysoce kontrastní. To znamená, že číslice a další potřebné údaje se zobrazují v podobě ostře vykresleného černého písma na zeleném pozadí. Displej je tak skvěle čitelný i ve velmi jasném světle. Ve tmě se automaticky aktivuje podsvícení. Za všech světelných podmínek tak budete mít jistotu, že snadno nastavíte vše potřebné a spojení proběhne podle vašich představ.

Vysílačka s bohatým příslušenstvím

Kromě dvou kusů vysílaček Motorola TLKR T81 Hunter získáte v tomto duo packu zabaleném v praktickém transportním kufříku také celou řadu důležitého příslušenství. Jeho součástí je i headset, abyste mohli plně využívat i funkce handsfree a také popruh pro zavěšení vysílačky na krk a také klip k připevnění přístroje na opasek. Samozřejmostí jsou nabíjecí akumulátory a to včetně nabíjecí stanice a nabíječky do auta.

Kód:  ZD2554i5
Prod. číslo:  8594158694294
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01