Obnovit stránku

MP3 přehrávače

MP3 přehrávač využijete pro poslech hudby při sportu či cestování. Hodí se zejména v případech, kdy u sebe nemáte mobilní telefon, chcete ušetřit jeho baterii nebo vyžadujete nadstandardní hudební kvalitu. Na co se soustředit při výběru MP3 přehrávače?

Pokračovat
Upřesnit parametry
18 položek

MP3 přehrávače

MP3 přehrávače jsou přenosné hudební přehrávače, které jsou schopny přehrávat (nejen) hudbu ve formátu MP3. Podobně jako třeba mobilní telefony se staly fenoménem dnešní doby. Snad každý mladý člověk má vlastní MP3 přehrávač a výjimkou nejsou ani situace, kdy na ulici nebo v metru či autobuse potkáte starého pána, který má v uších sluchátka. A čím to, že jsou tak populární? MP3 přehrávače totiž vynikají leckdy až miniaturními rozměry, jsou lehoučké, mají dlouhou výdrž na baterie, ale hlavně díky moderním flash pamětím, které obsahují, pojmou klidně celou sbírku Vaší oblíbené hudby. MP3 přehrávače také můžete přes rozhraní USB snadno připojit ke každému počítači a můžete je používat i jako flashdisk pro snadný přenos Vašich počítačových dat, dokumentů, obrázků atp.

Pokračovat

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14