Obnovit stránku

MSI Z590 PRO WIFI

5 1 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

MSI Z590 PRO WIFI

MSI Z590 PRO WIFI – základní deska pro CPU Intel Comet Lake a Rocket Lake

Řada základních desek MSI PRO dodá vaší herní sestavě maximální provozní a herní účinnost a zároveň vám umožní získat úplnou kontrolu nad jejím výkonem. Tyto desky jsou vybaveny pokročilými funkcemi a nejnovějšími technologiemi včetně rozhraní PCIe 4.0 pro M.2 disky, které vás okouzlí vysokými přenosovými rychlostmi. Využijte RGB osvětlení s efekty MSI Mystic Light s 16,8 miliony barev k personalizaci herního prostředí a sledujte důležitá upozornění na herní situace na LED pásce. Základní deska MSI Z590 PRO WIFI je opatřena paticí LGA 1200 a čipovou sadou Intel Z590, díky tomu je určena výhradně pro nové procesory Intel Core 10. a 11. generace (Comet Lake a Rocket Lake).

Intel Z590

Nejmodernější čipová sada.

ATX

Formát základní desky.

4× DDR4 5 333 MHz

Počet a typ slotů RAM. 

WiFi 6 + BT 5.2

Podporované bezdrátové technologie.


Jaký je přínos procesorů Intel Rocket Lake?

Z technologického hlediska procesory Rocket Lake stále využívají 14nm výrobní proces. Uvnitř však jde o úplně nová jádra Cypress Cove. Díky ohromným zkušenostem výkon těchto jader pohybuje až o 20 % výše než v případě starších Skylake. pracovní frekvence se pak pohybuje i přes 5 GHz. Ústupkem 11. generace je snížený počet jader na maximálních 8. Procesory Intel Rocket Lake jsou určené pro nadšence do výkonu a moderního hardwaru.



MSI Z590 PRO WIFI

MSI Z590 PRO WIFI má účinný systém chlazení

Rozšířený MSI PWM chladič zajistí, že i špičkové vícejádrové procesory poběží se základní deskou MSI Z590 PRO WIFI na plný výkon. V uživatelsky příjemném grafickém Total Fan rozhraní můžete nastavit až 4 teplotní cíle pro CPU a základní desku a automaticky tak upravovat otáčky ventilátoru.

MSI Z590 PRO WIFI

Vynikající kompatibilita RAM

Čtveřice slotů DIMM pro paměť DDR4, s nejvyšší rychlostí 5 333 MHz, má kapacitu až 128 GB. Díky automatickému nastavení výkonu s XMP profily je snadné dosáhnout nejvyšší rychlosti a stability paměti. MSI doporučuje k základní desce MSI Z590 PRO WIFI používat RAM moduly značek Corsair, Crucial, Kingston nebo G.Skill. 


MSI Z590 PRO WIFI

MSI Z590 PRO WIFI má 6× SATA + 2× M.2 konektory 

Pro pevné disky využijete na MSI Z590 PRO WIFI hned šestici konektorů SATA III 6 Gb/s. Unikátní výkon pro rychlé SSD disky poskytují dva sloty M.2. Citelným benefitem je možnost využít jeden M.2 disk nejnovějšího standardu PCIe 4.0.

Rychlá komunikace a připojení periferií k desce MSI Z590 PRO WIFI

Pro připojení k internetu je k dispozici 2,5G LAN a WiFi 6, která rychlost přenosu v herních bitvách určitě nebude omezovat. Pro připojení periferií a zajištění rychlých datových přenosů je na desce MSI Z590 PRO WIFI k dispozici dostatek portů USB 2.0 a USB 3.2 Gen 2 včetně oboustranného USB-C. Zapojit lze také zařízení skrze HDMI a DisplayPort s podporou 4K.

Parametry a specifikace

Socket a čipset

Socket Intel 1200
Čipset Intel Z590

Formát a funkce

Základní funkce Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná síťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2 , PCI Express 4.0, Příprava pro CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, Wi-Fi

Operační paměť

Provedení DIMM
Režim zapojení Dual-Channel

Pokročilé parametry

Pokročilé funkce AMD CrossFire Technologies
Typ zvukové karty Realtek ALC897

Konektory

Externí DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2x2, USB-C
Interní ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.2 Gen 2
USB 3.2 Gen 2x2
M.2 sloty
Serial ATA III

Řada

Řada MSI Pro
Kód:  AAz590pw
Prod. číslo:  Z590 PRO WIFI
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09