Obnovit stránku

Muggo inteligentní termoska - bílá

1 259,-

Muggo inteligentní termoska - bílá

Designově povedená inteligentní termoska

Mějte po ruce své oblíbené studené nebo teplé nápoje a dodržujte svůj pitný režim. Inteligentní termoska Muggo je do detailu vyladěný produkt. Úzké ergonomické provedení se dobře drží v ruce a i přesto má termoska dostačující 600ml objem. Provedení z kvalitní nerezové oceli s dvojitým pláštěm udrží teplotu až po celých 24 hodin. Termosku Muggo si můžete vzít všude s sebou, ať už je to do práce, na schůzku nebo na sportoviště. Ve víčku termosky je integrovaný skvěle čitelný LED displej s různobarevnou signalizací. Zvolení ideální časové frekvence pro upozornění k napití nastavíte přímo na termosce, není tak potřeba stahovat aplikaci do chytrého telefonu.

Klíčové vlastnosti inteligentní termosky Muggo, bílá

  • Termoska upozorní na dodržování pitného režimu, expiraci i teplotu nápoje
  • Precizní provedení v minimalistickém designu
  • Inteligentní termoska se snadno čistí
  • Jednoduché nabíjení prostřednictvím dobíjecího adaptéru
  • Veškeré nastavení provedete přímo na termosce a není tak potřeba stahovat aplikaci do chytrého telefonu
  • Skvěle čitelný LED displej
  • Dvouvrstvý plášť udrží teplotu nápoje až 24 hodin
  • Široké hrdlo zajistí pohodlné pití nápojů
  • Termoska vydrží na jedno nabití až 2 měsíce
  • Obsah balení: inteligentní termoska, manuál, dobíjecí adaptér

Mějte pitný režim pod kontrolou

Máte problém s dodržováním pitného režimu a pak cítíte, že vás to dohání? Inteligentní termoska Muggo tak pro vás bude ideálním parťákem. Na termosce si stačí nastavit interval pro aktivaci upozornění na napití. Po jeho uplynutí se ozve jemný zvukový alarm. Jemným poklepáním na LED displej, který je integrovaný ve víčku, se vám zobrazí teplota nápoje i s barevnou signalizací. Inteligentní termoska Muggo vás upozorní i na možnou expiraci nápoje, a to tehdy, pokud se v ní nachází déle než 8 hodin. Poté se na displeji termosky rozsvítí červená kontrolka.

Inteligentní termoska Muggo spolehlivě udržuje teplotu

Je libo horký nápoj nebo osvěžující, ledově vychlazená minerálka? Inteligentní termoska Muggo vám pomůže udržet zvolený nápoj v takové teplotě, jakou chcete. Dvouplášťové provedení z kvalitní nerezové oceli udrží teplotu nápoje až po 24 hodin. Barevný prstenec okolo LED displeje poskytne vizuální upozornění na teplotu nápoje, tedy se vám jen tak nestane, že byste se popálili horkým čajem. Vysokokapacitní baterie má až 2měsíční výdrž.

Parametry a specifikace

Rozměry

Výška 247 mm
Šířka 70 mm

Typ

Typ Termoska
Určení Na pití

Vlastnosti

Objem 600 ml
Hmotnost 0,29 kg
Materiál nerez
Doba udržení teploty 24 h

Barva

Barva Bílá
Kód:  Muggo23_04
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  OUI-MUGGOBOTTLEWH
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19