Obnovit stránku

My Little Pony Plyšový poník Pinkie Pie velký

Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

My Little Pony Plyšový poník Pinkie Pie velký

Objevte kouzlo přátelství se svým pony kamarádem! Růžový poník Pinkie Pie je jednou z hlavních postav animovaného seriálu My Little Pony. Pinkie Pie je energický, velmi přátelský a společenský poník a přináší radost všem dětem. Miluje sladkosti všeho druhu a pořádání oslav pro své přátelé. Ke svým bláznivým písničkám si sama skládá hudbu a píše texty. Přehrávejte si scénky nebo si vymýšlejte nové příběhy s plyšovým poníkem! Je vyroben z heboučkého plyše, který je velmi příjemný na dotek. Neodolatelně mazlivý a roztomilý poník má měkké tělíčko a bude ideálním mazlíčkem nejen do postýlky při usínání.

Hlavní přednosti

  • Poník z dětského seriálu My Little Pony
  • Vyroben z heboučkého plyše
  • Měkké tělíčko
  • Příjemný na dotek
  • Roztomilé zpracování
  • Ideální na mazlení
  • Vhodný pro děti od 3 let

Specifikace:

Výška:
32 cm

Materiál:
plyš

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Parametry a specifikace

Co musíte vědět

Vhodné od 3 let

Výška hračky

Výška hračky 32 cm
Kód:  HRAif0355c
Prod. číslo:  ASRT5010993332748
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12